5 WKD speelt Peer Wittenbols

to

Oud-Turnhout, Turnhout, Flanders, Belgium

Details of Organizer
Op woensdag 15 en donderdag 16 mei speelt 5 woordkunstdrama 4 verschillende stukken en een monoloog van Peer Wittenbols.

Waar? De Djoelen
Stwg. op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Aanvang: 19.00 uur

-Alptraum
Een verhaal over hoe een misverstand in een bankkantoor kan uitlopen tot een clown in het nauw, een geplaagde politieagent, een brede vrouw met kinderwens, een lieve domkop die niet luistert naar de naam Toutou, en de verslaggever die van dit alles chocola moet maken; allen in rep en roer tot deze ernstige misdaad is opgelost. Daarbij gaat de logica op zijn kop, de wereld op zijn kont en geldt de wet van de clown.

Sander Deckx, Antje Schoenmakers, Sam Willems, Sam Daemen en Lucas Borgmans

-Waakhondje
Waakhondje is een ontwapenende, grappige voorstelling over verdriet en troost uit onverwachte hoek. Een hartverwarmende pleister op de zere plek die verlies heet.

Melanie Vervecken, Albina Gjoka, Hanneke Stoffels en Michiel Dielis

-Atalanta
Het verhaal gaat over een meisje dat niet alleen oogverblindend mooi is maar ook nog eens zeer bedreven in de jacht en in het hardlopen. Alle mannen in de wijde omtrek willen haar als vrouw. Atalanta besluit dat alleen de man die haar bij het hardlopen kan verslaan haar echtgenoot zal worden. Maar dan verschijnt Hippomenes...

Laura Horemans, Fedra Van de Velde, Jesse Van Robbroeck en Evan van der Linden

-Het eigen bloed
Het stuk vertrekt waar het bijbelverhaal van Kaïn en Abel ophoudt.Set is de derde zoon van Adam en Eva. Zijn ouders hebben hem verboden contact te zoeken met Kaïn. Hij vraagt zich af of hij geboren is ter vervanging van Abel. Omdat hij geen antwoorden krijgt wordt zijn hunkering naar een ontmoeting met het monster allesoverheersend.

Nathan Naenen, Christophe Lepage, Eline Thielemans en Tessa Diels

-April
April is een onzeker meisje op zoek naar geluk. Ze ontdekt dat het zoeken naar liefde mooi kan zijn, maar deze kwijtraken erg veel pijn kan doen. Ze leert omgaan met de pijn en gaat opzoek naar vluchtoorden waar niets nog pijn doet.

Ellen Van Laer

Tickets Bestellen kan op wkd.speelt.toneel@live.be
Een ticket kost 5 euro.