SAEM ZA MEBEL 2013

to

Скопски Саем, Skopje, Karpoš, macedonia

Details of organizer

Info! We would like to inform you that this event ended on Sun, 31 March 2013, 8:00 pm.
ЗОНА мебел, како лидер на домашниот пазар за производство на тапациран мебел, Ве поканува да го посетите нашиот изложбен простор во Хала 1, на овогодинешното 38мо издание на МЕБЕЛ 2013