Riksteatret "Bedrag"

to

Buen kulturhus, Kristiansand, Vest-Agder, Norway

Details of Organizer
Kjøp billetter på :
https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?frs_id=3887104&frs_pris=&dato=&p_id=1048&

Billetter : 355,- / 325,- nett -begge inkl. avgift (25,-)

Julegaverabatt : 255,- / 225,- nett -begge inkl. avgift (25,-)
-gjelder t.o.m 24 desember

Av Harold Pinter

Bakgrunn

Agnes Kittelsen, Nicolai Cleve Broch og Samuel Fröler i pikant kjærlighetstrekant. Regien er ved Per-Olav Sørensen.

Ved første øyekast er Bedrag et trekantforhold mellom en mann, hans kone og hennes elsker. Stykket åpner med avslutningen av et sidesprang, men derfra gjør nobelprisvinner Harold Pinter en vri som bare en dramatikkens mester kan gjøre. Han fører oss trinnvis bakover i tid, til sidesprangets opprinnelse. Reisen trekker oss inn i en historie som er underholdende, morsom, utfordrende og sexy.

– Harold Pinters teaterklassiker står absolutt på listen over de ti stykkene jeg må sette opp før jeg dør, sier regissør Per-Olav Sørensen. Han er også aktuell med regien på Halvbroren på NRK denne våren.

I rollene møter du Agnes Kittelsen, som har blitt en av våre mest profilerte skuespillere gjennom filmer som Kon-Tiki og Max Manus og TV-serien Dag. Samuel Fröler er mest kjent som Skjærgårdsdoktoren på NRK. Nicolai Cleve Broch har vært med i en rekke filmer og teateroppsetninger, blant annet i Max Manus. Alle tre medvirker også i NRKs Halvbroren.

--

Spilletid: 1 time og 45 minutter (ingen pause).

Premiere i Oslo, Nydalen 15. februar 2013
Turnépremiere i Mandal 21. februar 2013

På scenen: Samuel Fröler, Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch.

Team: Av Harold Pinter. Oversatt av Per-Olav Sørensen. Regi: Per-Olav Sørensen. Scenografi: Jens Sethzman. Kostymedesign: Ingrid Nylander. Lysdesign: Jens Sethzman. Lyddesign: Gisle Tveito. Dramaturg: Tine Thomassen.