5 Vjetori I Kosovës - Gëzuar Pavarësinë

to

Cavendish Banqueting, Borehamwood, England, United Kingdom

Details of Organizer
******************** VETËM ME REZERVIME ********************

"5 Vjetori i Kosovës - Gëzuar Pavarësinë"

OdaParty Organizon Mbrëmje Madhështore për rastin e 5 Vjetorit së Pavarësisë së Kosovës

Me këtë rast jua urojmë të gjith Vëllezërve dhe Motërave Shqiptare Urime 5 Vjetorin së Pavarësisë së Kosovës. dhe shpresojm që të ja kaloni sa me bukur së bashku në familje

Këngëtarët e ftuar janë

1. Afrim Aliu (Vëllezërit Aliu)
2. Remi Jakupi

PHOTOGRAPHER
To be Announced

VIDEO RECORDER
To be Announced

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

INFORMATA PËR MBRËMJE

ÇMIMI:
£30 - Çmimi përfshin Dark
£15 - Deri në moshën 12 Bjet

DATA & ORA
17.02.2013 - 19:00 - 01:00

BOOK ONLINE NOW!
www.odaparty.co.uk/booking.html

Rregullat:

1. No Hats of any kind
2. Family and Couples only
3. No Refund under any circumstances
4. Admission by ticket/reservation only - No Ticket No Entry
5. Paguani online dhe rezervoni vendin tuaj

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

INFORMATA PËR UDHTIMË

******** LOCATION: Colindale - ZONE 4 ********

ADRESA:
Cavendish Banqueting
fci House
Edgware Road (opp Mercedes Benz)
Colindale
London
NW9 5AEH


TRAIN DIRECTIONS

1.COLINDALE STATION - ( Underground )

Mbasi të dilni nga stacioni kthehuni djathëtas dhe ecni deri në fund të rrugës, në udhëkryqë në Rrugën A5 Edgware Road kthehuni djathëtas prap dhe vazhdoni deri sa të mbërrini tek ASDA, aty shikoni për ne në anën e djathët - Ecje 700 metra (0.7 miles) për te arritur tek salla, 10 minuta ecje

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. BURNT OAK STATION - ( Underground )

Mbasi të dilni nga stacioni kthehuni djathëtas, dhe ecni deri në fund të rrugës, në udhëkryqë në rrugën A5 Edgdhe vazhdware Road kthehuni majtas dhe vazhdoni deri sa të kaloni Mercedes Benz Show Room, aty shikoni për ne ne anën e majtë - Acni për 700 metra (0.7 miles) për të arritur tek salla - 10 minuta ecje

TRAIN MAPES

TFL LINK: http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/standard-tube-map.pdf

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BUS STATIONS:
BUSSES: 142,292,32
NIGHT BUSSES: N16

1. TFL LINK: http://www.tfl.gov.uk/tfl/gettingaround/maps/buses/?s=6061
2. TFL LINK:http://www.tfl.gov.uk/gettingaround/maps/buses/pdf/colindale-a4.pdf

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CAR DIRECTIONS:
ROUTE: A5 Edgware Road Road

GOOGLE MAPS LINK: https://maps.google.co.uk/maps?q=Cavendish+Banqueting,+FCI+House,+Edgware+Road+(opp+Mercedes+Benz),+colindale,+London,+United+kingdom+NW9+5AE&hl=en&hq=Cavendish+Banqueting,+FCI+House,+Edgware+Road+(opp+Mercedes+Benz),&hnear=London+NW9+5AE,+United+Kingdom&t=h&z=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CAR PARK: Makinat mundeni ti parkoni para sallës gjithashtu dhe ne rrugë ku mbas ores 19:00 është falas dhe pa ndërprerje

ADRESA E PARKINGUT:
Cavendish Banqueting
fci House
Edgware Road (opp Mercedes Benz)
Colindale
London
NW9 5AEH

GOOGLE MAPS LINK: https://maps.google.co.uk/maps?hl=en&q=NW9+5AE&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4876114a66738709:0x6cf6696840d12015,London+NW9+5AE&gl=uk&ei=U5T0UO6QCeuS0QXm0IDQCA&ved=0CJ8BELYD

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

INFORMATA PËR KONTAK

VETËM ME REZERVIME

Për REZERVIME na kontaktoni në këta numra
07816903518
07590551744
07835562436

FACEBOOK:
1. FB ACCOUNT: https://www.facebook.com/odapartylondon
2. FB PAGE: https://www.facebook.com/odaparty

TWITTER:
1. https://www.twitter.com/#!/odapartylondon

WEB SITE:
1. http://www.odaparty.com/

E-MAIL:
1. odaparty@gmail.com

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

INFORMATA TË TJERA

OdaParty Team do kujdeset që ju të kaloni sa ma mirë sherbimi, sjellja, dhe mikpritja janë prioritet tona
këtë e thoni ju që keni qenë tek ne.

Ju lutem njoftoni të tjerët për këtë mbrëmje

Ose na vizitoni ne web tone www.odaparty.com dhe aty mund ti gjeni te gjitha kush jemi dhe qfarë bëjm ne për ju

Njohje/Falenderim:

1. Fanol Thaqi - Flyer Design © - www.fanolthaqi.com

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★