100 vjet Pavarsi

to

Tirana, Tirana, Tiranë, albania

Details of organizer

Info! We would like to inform you that this event ended on Tue, 27 November 2012, 7:30 pm.
Nga Albanian Information Agency -- Aia-news.com

Nearby Events

KONKURSI KOMBETAR "SIPERMARRESIT E SE NESERMES" 2014
KONKURSI KOMBETAR "SIPERMARRESIT E SE NESERMES" 2014
Tirana Business University
Legjislacioni i Ri Tatimor 2o14 -  Orientimi i Bizneseve  (16-17-18 Prill 2014)
Legjislacioni i Ri Tatimor 2o14 - Orientimi i Bizneseve (16-17-18 Prill 2014)
Dhoma E Tregtise Dhe Industrise Tirane
Ferdinando Scianna në Shqipëri / Ferdinando Scianna in Albania
Ferdinando Scianna në Shqipëri / Ferdinando Scianna in Albania
Pallati I Kulturës
SOUND CITY -  E ENJTE 17 PRILL @  LIZARD
SOUND CITY - E ENJTE 17 PRILL @ LIZARD
Lizard Bar Tirana
Venera Lumani & Lind Islami @ Flares
Venera Lumani & Lind Islami @ Flares
Flares "bar&club"