100 VJET SHTET

to

Halle des fête St-Léonard, Fribourg, Fribourg, Fribourg, switzerland

Details of organizer

Info! We would like to inform you that this event ended on Fri, 23 November 2012, 7:30 pm.
Shoqata humanitare "Vëllazërimi Kombëtar" në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare në Gruyère dhe Shoqatën e Studentëve Shqiptar në Fribourg organizojnë kremtimin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

Për këtë rast jan të ftuar:

- Shkurte fejza
- Aziz Murati me grupin Xhamadanët
- Shoqata Kulturore Artistike "VK"
- Shoqëria Kulturore Artistike "Atdheu"

Të ftuar:

- Z. Lulzim Basha (KK-së Tiranës)
- Ministri i diasporës Ibrahim Makolli

Vendi: Halle des fêtes / Festaal - St-Léonard, Fribourg

Hyrja :

10.- për të rritur
5.- për fëmijë

Kontakt : Sherif Tupani 079 436 64 02

Nearby Events

DUPLEX
DUPLEX
Fri-Son
Café scout
Café scout
Ancienne Gare Café
SHEARWATER (US)
SHEARWATER (US)
Fri-Son
White Night @ Pöschen Schwarzenburg
White Night @ Pöschen Schwarzenburg
Pöschen Schwarzenburg