Panairi i 15-të i Librit "Tirana 2012" nga 14 -18 nëntor 2012

to

Pallati i Kongreseve, Tirana, Tirana, Tiranë, albania

Details of organizer

Info! We would like to inform you that this event ended on Sun, 18 November 2012, 9:00 pm.
Panairi i 15 i Librit "Tirana 2012" do zhvillohet nga data 14-18
nëntor 2012 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

www.facebook.com/botimetshqip

Nearby Events

KONKURSI KOMBETAR "SIPERMARRESIT E SE NESERMES" 2014
KONKURSI KOMBETAR "SIPERMARRESIT E SE NESERMES" 2014
Tirana Business University
Legjislacioni i Ri Tatimor 2o14 -  Orientimi i Bizneseve  (16-17-18 Prill 2014)
Legjislacioni i Ri Tatimor 2o14 - Orientimi i Bizneseve (16-17-18 Prill 2014)
Dhoma E Tregtise Dhe Industrise Tirane
Ferdinando Scianna në Shqipëri / Ferdinando Scianna in Albania
Ferdinando Scianna në Shqipëri / Ferdinando Scianna in Albania
Pallati I Kulturës
SOUND CITY -  E ENJTE 17 PRILL @  LIZARD
SOUND CITY - E ENJTE 17 PRILL @ LIZARD
Lizard Bar Tirana
Venera Lumani & Lind Islami @ Flares
Venera Lumani & Lind Islami @ Flares
Flares "bar&club"